Verkoop

VERKOOP VAN

GOUD EN ZILVER;

Sieraden, baren, munten en horloges 

AmsterdamGold | Inkoop 100 gram goudbaar verkopen? Verkoop uw goud bij AmsterdamGoldUmicore goldshop | Zilverbaar 1 kgblank

informeer naar bestelmogelijkheden

________________________________________________________________________________________________________________

Verkoop 2e hands zilveren en gouden sieraden

Dat nieuwe sieraden niet bepaald goedkoop zijn, dat weet iedereen. Daarom komen wij met een oplossing. Bij ons koop je tweedehands sieraden, zo goed als nieuw voor een faire prijs.

Als je op zoek bent naar bekende sieraden, zoals gouden of zilveren ring, armbanden, kettingen maar ook armband met bedels, het jasseron collier, de koningsketting, de ring met groeidiamant en vele andere zijn regelmatig bij ons te vinden. Ook krijgen we met regelmaat antieke sieraden aangeboden. Daaronder ook klederdracht sieraden.

Niet van nieuw te onderscheiden  De tweedehands sieraden die wij ter verkoop aanbieden zijn door ons grondig gereinigd en goed gepolijst. Waardoor het van nieuw soms niet te onderscheiden is.

Wij garanderen de echtheid uw sieraad  Als je bij ons koopt, dan weet je wat je koopt. Wij verkopen alleen echte producten. Wij vermelden het karaat gehalte in de specificaties. Door onze jarenlange ervaring in het juweliersvak hebben wij de kennis in huis om de waarde van de sieraden te beoordelen.

Kom langs en laat je verbazen. Het is leuk en de moeite waard. Je kunt ons bezoeken in onze winkel in Almelo. klik alvast voor een voorproefje ook op onze “kopje”

Ga hier naar de webshop 

_______________________________________________________________________________________________________________

blank  In  onze winkel kunt je ook terecht voor het  kopen van trouwringen. Onze partner in trouwringen is cilor.

Kom langs &

wij taxeren uw sieraden

Zonder afspraak langskomen
GoldblankEUR 54.22   per gram
SilverblankEUR 0.63   per gram
PlatinumblankEUR 28.59   per gram
PalladiumblankEUR 68.75   per gram
© 2022 Alle rechten voorbehouden. Goudinkoop Twente